Burçlara göre hayatın anlamı

KOVA – Kişiliğin gelişimi – amaç budur. Kova, toplumun kendisi hakkındaki beklenti ve planlarını kendi gerçek kişiliğinden ayırmak, hayatını ve yaşam hakkını savunmak için hiçbir desteğe ihtiyaç duymadan dünyanın karşısına çıkmak ister. Hayat kaynağı dehası ve inatçılığıdır. Deha, yeni, öğretilmemiş yollarla düşünme yeteneğidir ve Kova burcuna bu Yetenek aşılanmıştır. Her zaman farklı düşünüyor.

CAPRICORN – Bir kişinin doğasını sosyal kişiliğiyle birleştirmek – Oğlak burcunun hedefi budur. Oğlak burcu bütünlüğün simgesidir. Görünmez bireysel benlik ile görünür kamusal tutumun birleşimi Oğlak burcunun temel amacıdır. Oğlak, toplumdaki yerini bulmak için aksiliklerle, küçük kazanımlarla uzun sürelerle ve engellerle karşı karşıya kalır.

LIBRA – Uyumluluk – Terazi’nin amacı budur. Terazi’nin bilinçli veya bilinçsiz her sağlıklı davranışının temelinde sakinleşme hedefi vardır. Gerginliği azaltmak, sorunu bulmak, sinirleri sakinleştirmek için Terazi hedefe adım adım ilerler. Terazi burcunun kaynağı paradoksa ve ikiliğe karşı yüksek toleransıdır. Tüm bütünlerin birbirini tamamlayan yarımlardan oluştuğunun farkındalığıdır.

YAY – Hayatın anlamını keşfetmek – Koç’un düşüncesi, hayatımızın rastgeleliğinin arkasında alışılmadık bir düzen olduğuna güvenmektir. Bu düzenin anahtarı deneyim ve araştırmayla bulunacaktır. Bu sayede kişinin kendi kültürü dışındaki kültürlerle gönüllü, açık yürekli ilişkiler geliştirilebilir. Ana fikri hem iç hem de dış dünyanın ufkunu genişletmektir. hayatı bir macera olarak, hiçbir garanti düşünmeden yaşamak ve geri durduğunu algıladığı her düşünceyi veya fikri gönüllü olarak bir kenara bırakmaktır.

KANSER – Kusursuz duygusallık – Yengeç’in hedeflediği şey budur. Her ayrıntıyı hissetmek, hayatın tutarsızlıklarını görmek, her şeye rağmen hayatın sunduğu her şeyi sevmek, kabul etmek ve güvenmektir. Bütün bunlar Kanserin ana hedefleridir. Duyguların akışı ve iç dünyalarının zenginliği Yengeç burcunun kaynaklarıdır. Strateji korumaktır. Kanser kendi kabuğunda tutulur ya da kendini kapatıp gücünü korumak zorunda kalır.

KIZ – Mükemmellik – Bir kızın hedeflediği şey budur. Hangi doruğa ulaşırsa ulaşsın, hedefi daha yüksektir. Saf, zor görevler ve imkansız hedefler kızın ana hedefleridir. Gerçekler konusunda dürüst bir samimiyeti var. Mükemmel ile gerçek arasındaki gerilim Başak burcunun gelişimini hızlandırır, yönlendirir ve değişime zorlar. Hiç memnun değil. Bahçesinde asla tembel değildir. Strateji hizmettir.

BALIK – öfkenizi kaybetmemek Balık burcunun hedefi budur. Balık burcu ruhsal deneyimler yaşamak, metafizik dünyalara ulaşmak ya da hapishane olarak gördüğü bedeninin sınırlarından kaçmak için büyük bir istek duyar. Sempati ve şefkat Balık burcunun kaynaklarıdır. Balık burcunun kişiliği şekillendirilebilir. Değişen koşullara göre bükülür, bükülür ve akar. Diğer insanları anlamak ve onlara yardım eli uzatmak ona doğal geliyor. Bu dünyanın değerleri umurunda değil. Balık, yargılamadan dinleyen ve düşünen büyük ruhsal danışmanların burcudur.

LEO – Kendini ifade etme – Bu Leo’nun hedefidir. İçsel durumun dış sembollerini yaratmaktır. Tatlı hedefler arasında sıcak, kendinden emin ve kendini ifade edebilen bir şekilde dünyaya aitmiş gibi hissetmen yer alır. Yaratıcılık, yaşama sevinci: Aşk tatlı pınarlar yaratır. Tüm geleneksel yaratıcı alanlar Şirin’in iç dünyasını ortaya çıkarabilir.

AKREP – Bilinçdışını bilinçten ayırmak. Bu Akrep’in hedefidir. Tüm sahteliği ortadan kaldırmak ve korku duvarlarının arkasında saklananı ortaya çıkarmaktır. Bu, nihai gerçeği veya yaşamı değiştiren nihai içgörüyü aramak için bilincinizin derinliklerine inmekle ilgilidir. Yorgan her yalanı, emzik her yarım gerçeği, her kuralı yıkmaya, kendini tanımaya kararlıdır ve keskin bir zihne sahiptir. Bunlar Akrep burcunun kaynaklarıdır. Karakteri gereği her şeyden şüphelenir.

BOĞA – Huzuru bulmak ve onu sürdürmek – Boğa burcunun hayattaki hedefi budur. Huzur ve karmaşıklıktan uzak olma konusunda hâlâ basit olmak. Anlaşılmayacak bir derinliğe sahip olmak ama bunun hakkında konuşmaya gerek duymamak.

İKİZLER – Şaşkınlık noktasına ulaşmak – İkizler burcunun hedefi budur. İkizler kendilerini kabul etmek ve gözlemlemek için doğarlar. Daima hareket halindedirler. Keskin bir zihin İkizler burcunun temelidir. Merak, yerinde duramamak, bunlar İkizler burcunun kaynaklarıdır. Fiziksel canlılık aynı zamanda zihin tarafından da yönlendirilir ve bu da ona başka bir kaynak sağlar: öğrenme, anlama yeteneği. Bu hızlı zihinsel faaliyetler muhakeme ve mantık gücüne sahip olmayı amaçlamaz. Düşünmek değil görmek önemli.

ARIES – Varoluş – Koç’un hedefi budur. Koç dünyaya bir savaşçı, canlılık ve hayatta kalma güdüsüyle donanmış olarak gelir. Her türlü korku, çarpıklık ve şüpheye rağmen arzu ve iradenin galip gelme kabiliyetini temsil eder. Dürüstlük, coşku, bağımsızlık ve cesaret Koç burcunun kaynaklarıdır.